Mannen aangehouden voor mishandeling en bedreiging

Stadskanaal – De politie heeft donderdagnacht een 32-jarige inwoner van Stadskanaal en een 27-jarige inwoner van een klein dorp in de gemeente Stadskanaal aangehouden op verdenking van bedreiging en zware mishandeling. De beide mannen kregen op de Drentselaan door onbekende oorzaak ruzie met elkaar waarna de 32-jarige verdachte een mes pakte en de 27-jarige man […]

Stadskanaal – De politie heeft donderdagnacht een 32-jarige inwoner van Stadskanaal en een 27-jarige inwoner van een klein dorp in de gemeente Stadskanaal aangehouden op verdenking van bedreiging en zware mishandeling.

De beide mannen kregen op de Drentselaan door onbekende oorzaak ruzie met elkaar waarna de 32-jarige verdachte een mes pakte en de 27-jarige man daarmee bedreigde. In onoplettend moment wist deze het mes van de andere man af te pakken waarna hij zijn belager zwaar mishandelde. Het slachtoffer liep gekneusde ribben en een verwonding aan zijn mond op en moest zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen. Het mes werd in beslag genomen. Beide verdachten zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau waar zij aangifte tegen elkaar deden.