Man zonder rijbewijs onder invloed

Winschoten – De politie heeft vrijdagnacht op de Burgemeester Schönfeldsingel in Winschoten een 20-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed. De agenten controleerden de man en zij stelden vast dat de 20-jarige in zijn auto reed terwijl hij geen rijbewijs heeft. Bij controle in de auto werd een sterke wietgeur geroken. Uiteindelijk […]

Winschoten – De politie heeft vrijdagnacht op de Burgemeester Schönfeldsingel in Winschoten een 20-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed.

De agenten controleerden de man en zij stelden vast dat de 20-jarige in zijn auto reed terwijl hij geen rijbewijs heeft. Bij controle in de auto werd een sterke wietgeur geroken. Uiteindelijk werd een zakje met vermoedelijk amfetemine gevonden. Ook was het de agenten bekend dat de bestuurder geregeld softdrugs gebruikt. Daarom werd van de verdachte een bloedproef afgenomen. De uitslag van de bloedproef moet uitwijzen of hij daadwerkelijk onder invloed van drugs heeft gereden. Ten slotte werd een mes in de auto gevonden. Hij bekende onder invloed van drugs in zijn auto te hebben gereden. De verdachte mocht na verhoor huiswaarts. De politie maakt proces-verbaal op.