Man zonder rijbewijs in verduisterde bestelbus aangetroffen

Oldebroek – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 15 oktober op de Mheneweg Noord een 64-jarige man uit Nunspeet aangehouden. Hij bleek in een bestelbus te rijden waarvan aangifte was gedaan van verduistering. Ook bleek hij geen geldig rijbewijs te hebben. Verduisterde bestelbus Agenten zagen de bestelbus de A28 bij Epe/Nunspeet […]

Oldebroek – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 15 oktober op de Mheneweg Noord een 64-jarige man uit Nunspeet aangehouden. Hij bleek in een bestelbus te rijden waarvan aangifte was gedaan van verduistering. Ook bleek hij geen geldig rijbewijs te hebben.

Verduisterde bestelbus

Agenten zagen de bestelbus de A28 bij Epe/Nunspeet oprijden. Zij besloten het kenteken na te trekken en toen bleek dat het voertuig als verduisterd geregistreerd stond. De auto verliet op een gegeven moment de snelweg en in Oldebroek liet men de bestuurder stoppen.

geen geldig rijbewijs

De man gaf wel een verklaring waarom hij in de bestelbus reed, maar een en ander moest worden nagetrokken. Wel werd direct duidelijk dat hij geen geldig rijbewijs had en hiervoor werd de Nunspeter bekeurd.

 

2013139526