Man beroofd op oprit

Oisterwijk – Een 54-jarige man is vrijdagmiddag 17 mei rond 13.00 uur beroofd op de oprit bij zijn huis aan de Wim Brugmanstraat. Twee straatrovers De man die net uit zijn auto was gestapt werd op zijn oprit overvallen door twee donkergetinte mannen, beiden vrij fors van postuur met donkere kleding. De mannen zeiden dat […]

Oisterwijk – Een 54-jarige man is vrijdagmiddag 17 mei rond 13.00 uur beroofd op de oprit bij zijn huis aan de Wim Brugmanstraat.

Twee straatrovers

De man die net uit zijn auto was gestapt werd op zijn oprit overvallen door twee donkergetinte mannen, beiden vrij fors van postuur met donkere kleding. De mannen zeiden dat ze geld wilden en sloegen het slachtoffer meerdere malen. Hij raakte daardoor licht gewond in zijn gezicht. De man weerde de aanval van de straatrovers af maar kwam ten val. Hij zag de twee daders wegrennen en merkte dat zij geld van hem hadden gestolen.

Helikopter

De politie heeft met een helikopter de omgeving afgespeurd, op zoek naar de vluchtauto van de twee mannen. Dit was een groene personenauto. Zij zijn niet meer aangetroffen in de wijk. Agenten hebben een buurtonderzoek gehouden en de technisch recherche is voor onderzoek ter plaatse geweest.