Man aangehouden voor mishandeling vriendin

Leeuwarden – De politie heeft zaterdagochtend vroeg een 31-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van mishandeling. Na een ruzie had de Leeuwarder zijn vriendin geslagen en geschopt. De vrouw raakte gewond en ze werd dan ook per ambulance naar het ziekenhuis in de stad gebracht. Buurtbewoners belden zaterdagochtend vroeg de politie toen ze getuige […]

Leeuwarden – De politie heeft zaterdagochtend vroeg een 31-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van mishandeling. Na een ruzie had de Leeuwarder zijn vriendin geslagen en geschopt. De vrouw raakte gewond en ze werd dan ook per ambulance naar het ziekenhuis in de stad gebracht.

Buurtbewoners belden zaterdagochtend vroeg de politie toen ze getuige waren van een vechtpartij tussen een man een vrouw op de galerij van een flat in de wijk Bilgaard. Meerdere agenten gingen naar het adres. Daar werd een gewonde vrouw aangetroffen. Ze vertelde dat ze was geslagen en geschopt door haar vriend na een uit de hand gelopen ruzie. De vrouw had diverse verwondingen en daarom werd ze per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In zijn woning werd de 31-jarige Leeuwarder aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.