Man aangehouden voor bedreiging

Surhuisterveen – De politie heeft donderdagavond een 18-jarige inwoner van Surhuisterveen aangehouden op verdenking van bedreiging. De man zou eerder die avond op De Dellen een meisje met een mes bedreigd hebben. Agenten kregen ’s avonds een melding van een bedreiging met een mes. Op De Dellen in het dorp zaten drie meisjes op een […]

Surhuisterveen – De politie heeft donderdagavond een 18-jarige inwoner van Surhuisterveen aangehouden op verdenking van bedreiging. De man zou eerder die avond op De Dellen een meisje met een mes bedreigd hebben.

Agenten kregen ’s avonds een melding van een bedreiging met een mes. Op De Dellen in het dorp zaten drie meisjes op een bankje. De 18-jarige man kwam op zijn fiets voorbij en uitte bedreigingen in de richting van één van hen. Hij zou daarbij ook een mes hebben getoond. Reden voor de meisjes om de politie te waarschuwen. De 18-jarige werd later die avond bij zijn woning aangehouden. Bij de fouillering van de man werd geen mes aangetroffen. Wel vonden agenten twee XTC-pillen in de kleding van de verdachte. De pillen werden in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.