Man aangehouden voor bedreiging

Leeuwarden – De politie hield zaterdagavond een 32-jarige man zonder vaste woonplaats aan voor bedreiging. De dakloze man wordt ervan verdacht dat hij in de Oude Doelesteeg in Leeuwarden een 19-jarige man uit Leeuwarden heeft bedreigd met een scherp voorwerp. Het slachtoffer heeft al aangifte gedaan. De jongeman verklaarde dat hij zonder enige aanleiding bedreigd […]

Leeuwarden – De politie hield zaterdagavond een 32-jarige man zonder vaste woonplaats aan voor bedreiging. De dakloze man wordt ervan verdacht dat hij in de Oude Doelesteeg in Leeuwarden een 19-jarige man uit Leeuwarden heeft bedreigd met een scherp voorwerp.

Het slachtoffer heeft al aangifte gedaan. De jongeman verklaarde dat hij zonder enige aanleiding bedreigd was door een onbekende man. De verdachte zou met het scherp voorwerp hebben gedreigd. Bij de fouillering werd het genoemde scherpe voorwerp aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte werd in een cel ingesloten. Hij wordt vandaag gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.