Maastricht – Gezocht – Overvallers supermarkt Maastricht (VIDEO)

Woensdagavond 6 maart rond 19.15 uur dringen twee gewapende mannen een supermarkt op de Clavecymbelstraat in Maastricht binnen. Ze bedreigen bij de kassa zowel een caissière als een klant. Met een geldbedrag als buit vlucht het tweetal direct na de overval de winkel uit, in de richting van de nabijgelegen apotheek.

Omschrijving

Het signalement van de twee verdachten luidt als volgt:

  • Verdachte 1: Man, normaal postuur, droeg een zwarte broek, zwarte schoenen, donkere gezichtsbedekkende kleding. Daarnaast droeg hij een zwarte jas met capuchon. Aan de voorzijde ter hoogte van de linkerborst is een wit logo zichtbaar.
  • Verdachte 2: Man, mager/normaal postuur, donkerkleurige trainingsbroek met drie witte verticale strepen, blauwgrijskleurige jas, zwarte capuchon, zwarte schoenen, donkere baseball cap en donkere gezichtsbedekking.

 

Vragen

Heb je iets gezien of was je voor, tijdens of na de overval op een van de genoemde locaties? De politie komt graag met je in contact. Neem contact op via 0900-8844. Wil je liever anoniem informatie delen? Dat kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Zaaknummer

2019035402

Datum delict

6th March, 2019

Plaats delict

Maastricht

Signalement

titel

Signalement

titel

Signalement

titel

Signalement

Status

gezocht