Leur

Etten-Leur – Tijdens een snelheidscontrole op de Strijpenseweg raakten een 31-jarige Pool en een 27-jarige man uit Zevenbergen hun rijbewijs kwijt. De hardrijders werden gisterenavond tussen 23:00 en 23:30 uur gecontroleerd. De Pool bleek met 131 km/u over de Strijpenseweg te rijden en de man uit Zevenbergen met 120 km/u. Op die locatie geldt een […]

Etten-Leur – Tijdens een snelheidscontrole op de Strijpenseweg raakten een 31-jarige Pool en een 27-jarige man uit Zevenbergen hun rijbewijs kwijt. De hardrijders werden gisterenavond tussen 23:00 en 23:30 uur gecontroleerd. De Pool bleek met 131 km/u over de Strijpenseweg te rijden en de man uit Zevenbergen met 120 km/u. Op die locatie geldt een maximum snelheid van 60 km/u.

De automobilisten zijn voorlopig hun rijbewijs kwijt. Daarnaast krijgen ze ook nog een boete voor de snelheidsovertreding. Na invordering wordt het rijbewijs doorgezonden naar de officier van Justitie, die binnen tien dagen moet beslissen wat ermee gebeurt. Afhankelijk van de ernst van de overtreding kan dat leiden tot een inhouding van het rijbewijs voor een aantal maanden.