Lelystad – Man beroofd van geld, getuigen gezocht

Vrijdagochtend 28 juli werd een man ter hoogte van de Kustrif beroofd door drie onbekende mannen. De recherche zoekt getuigen

Rond 07.40 uur liep een man over straat toen hij plotseling van achteren werd geschopt. Drie mannen, waarvan één met een mes, bedreigde het slachtoffer en wilde geld. De Lelystedeling voldeed hieraan. De drie mannen vluchtten de woonwijk in. Het slachtoffer belde de politie. Agenten zochten in de omgeving en ook werd Burgernet ingezet. De drie verdachten werden niet gevonden.

Uw tip!
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De drie verdachten hadden de volgende signalementen:

De eerste verdachte heeft een donkere huidskleur, is ongeveer 1.80 meter lang en zo’n 23/24 jaar oud. Hij heeft een normaal postuur en lang, zwart krullend haar tot op de schouders. Hij droeg een rode trui met capuchon, een donkerblauwe spijkerbroek en had een lichtgrijs petje op. De tweede verdachte heeft ook een donkere huidskleur, is ongeveer 1.70 meter lang en zo’n 23/34 jaar oud. Hij heeft een normaal postuur, lang zwart krullend haar tot op de schouders en droeg een blauw joggingpak en had een rood petje op. De derde verdachte heeft een donkere huidskleur, is een stuk kleiner; ongeveer 1.55 – 1.60 meter lang en zo’n 27/28 jaar oud. Hij heeft een gezet postuur en droeg een witte trui een donkerblauwe spijkerbroek en heeft zwart kort krullend haar. De drie spraken gebrekkig Engels.

Heeft u iets gezien in de omgeving van de Kustrif? Weet u waar de drie verdachten zijn? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Bel dan met de recherche in Lelystad via 0900-8844 of meld via onderstaand tipformulier. Anoniem melden kan via 0800-7000.