Leiden – Gezocht – Overval cafetaria Leiden

Rond sluitingstijd op zondagavond 30 oktober werden twee medewerkers van Petit Restaurant Plaza 5 mei aan het Vijf Meiplein slachtoffer van een overval.

Omschrijving

Die avond, even na 22.00 uur, zat de werkdag er bijna op en waren de twee medewerkers aan het schoonmaken. Er was op dat moment nog een klant in de zaak aanwezig. Op camerabeelden is te zien dat de overvaller de zaak binnenkomt. Hij heeft zijn capuchon op en draagt een sjaal voor zijn gezicht.

Hamer
De overvaller bedreigt de medewerkers met een hamer en eist geld. Nadat hij geld uit de kassa heeft gekregen, gaat hij er meteen vandoor. Hij vlucht in de richting van de rotonde van de Vijf Meilaan en de Rooseveltstraat, bij de Shell. De medewerkers blijven geschrokken achter.

Signalement
De verdachte is een licht getinte man tussen de 18 en 20 jaar oud. Hij is 1.70m tot 1.80m lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft kort, donker haar en droeg een grijs vest met capuchon, met daaronder een blauw t-shirt. Voor zijn gezicht had hij een grijs/groene sjaal. Hij droeg een donkere trainingsbroek en blauwe schoenen met een witte zool.

Vragen

Herkent u deze verdachte of heeft u hem rond de tijd van de overval in de buurt van de cafetaria aan het Vijf Meiplein in Leiden gezien? De recherche Leiden komt graag met u in contact via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Zaaknummer

2016302932

Datum delict

29th October, 2016

Plaats delict

Leiden

Signalement

Status

gezocht