Lege hennepkwekerij aangetroffen in woning

Roosendaal – Agenten hebben in de nacht van zondag 13 op maandag 14 april 2014 kort na middernacht in een woning aan de Van Alphenlaan een nagenoeg lege hennepkwekerij aangetroffen. Ze reageerden op een melding over openstaande ramen van een woning, stelden een onderzoek in en troffen toen de hennepkwekerij aan. Een oplettende getuige had […]

Roosendaal – Agenten hebben in de nacht van zondag 13 op maandag 14 april 2014 kort na middernacht in een woning aan de Van Alphenlaan een nagenoeg lege hennepkwekerij aangetroffen. Ze reageerden op een melding over openstaande ramen van een woning, stelden een onderzoek in en troffen toen de hennepkwekerij aan.

Een oplettende getuige had de politie gebeld omdat de ramen van een woning aan de Van Alphenlaan open stonden. Agenten stelden een onderzoek in en zagen op de bovenverdieping hennepresten op de grond liggen. Op zolder troffen de agenten vervolgens twee kweekruimtes aan, maar nagenoeg alle hennepplanten waren verwijderd. De voor de kwekerij benodigde stroom bleek illegaal te zijn verkregen. Agenten hebben de kweekruimtes laten ontmantelen door een gespecialiseerd bedrijf. Ze stellen een onderzoek in naar de bewoner(s) van het pand.