Kerkrade – Gezocht – Wie kent deze onbekende man?

In de nacht van woensdag op donderdag 6 september is in Kerkrade een vrouw beroofd na een bezoek aan het casino.

Omschrijving

De 36-jarige vrouw uit Kerkrade werd op weg naar haar auto die geparkeerd stond in de Hoogstraat, aangesproken door een onbekende man. Het was rond 1 uur in de nacht. De man probeerde de tas van de vrouw af te nemen maar dat mislukte. Hij mishandelde de vrouw en beroofde haar van haar halsketting waarna hij haar achterliet.
Na de beroving heeft de politie een burgernetbericht verspreid.

Onderzoek
Uit politieonderzoek is niet duidelijk geworden wie de verdachte is, daarom worden er nu bewakingsbeelden vrijgegeven. Mogelijk geeft dit meer duidelijkheid over de identiteit van de verdachte of andere belangrijke informatie voor het onderzoek. Heeft u iets gezien of gehoord dat het onderzoek mogelijk verder kan helpen? Neem dan contact op via 0900 – 88 44, het digitale tipformulier op deze website of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Op de onderstaande bewakingsbeelden die voor de beroving zijn veiliggesteld is de verdachte duidelijk herkenbaar in beeld. Het is een licht getinte jongen. met een groen shirt en een zwarte broek.

Deel uw informatie via het digitale tipformulier op deze website of via 0900 – 88 44. Indien gewenst kunt u ook anoniem uw informatie delen via 0800-7000.

Vragen

  • Wie kent de man op de foto?
  • Wie heeft de beroving gezien?
  • Wie weet waar de man zich nu bevindt?
  • Wie heeft andere informatie die kan leiden tot een oplossing van deze zaak.

Zaaknummer

2018136319

Datum delict

5th September, 2018

Plaats delict

Kerkrade

Signalement

Status

gezocht