Katwijk – Gezocht – Vermissing Anja Schaap Katwijk

De 33-jarige Anja Schaap uit Katwijk is nog altijd vermist. Ze verliet in de nacht van dinsdag 28 op woensdag 29 mei café In den Blauwen Bock in Katwijk en is sindsdien spoorloos. Haar tas werd gevonden, maar ondanks meerdere uitgebreide zoektochten is er van Anja zelf nog geen spoor. Het is ook nog niet duidelijk of ze een ongeluk heeft gehad, of dat iemand haar iets heeft aangedaan. Uit camerabeelden blijkt dat Anja na het verlaten van het cafe door Katwijk heeft gelopen.

Omschrijving

In de uitzending van Team West en Opsporing Verzocht worden camerabeelden van Anja getoond en worden er mensen opgeroepen die haar mogelijk die woensdagnacht nog hebben gezien. De recherche komt ook graag in het bezit van camerabeelden uit de omgeving rond de periode van haar verdwijning. 

Vragen

Heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt uw tip ook doorgeven via de Whatsapptiplijn op 06-10000012. 

Zaaknummer

2019146087

Datum delict

28th May, 2019

Plaats delict

Katwijk

Signalement

Status

gezocht