Jongen mishandeld

Nieuwersluis – De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling die plaatsvond in de nacht van zaterdag 30 november op zondag 1 december. Een 16-jarige inwoner van Nieuwersluis vertrok rond 3.00 uur met een aantal vrienden van een feestje. Nadat hij de groep had verlaten en alleen richting huis fietste werd hij op de […]

Nieuwersluis – De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling die plaatsvond in de nacht van zaterdag 30 november op zondag 1 december.

Een 16-jarige inwoner van Nieuwersluis vertrok rond 3.00 uur met een aantal vrienden van een feestje. Nadat hij de groep had verlaten en alleen richting huis fietste werd hij op de Stationsweg tegengehouden door vijf jongeren. De jongens hebben mogelijk eerder een conflict met het slachtoffer gehad en haalden nu hun gram door de jongen te slaan en te schoppen. Het slachtoffer liep hierdoor hoofdletsel op en stelde zich onder behandeling van een arts. Van de daders is geen goed bruikbaar signalement bekend, maar de politie sluit niet uit dat er getuigen zijn van deze mishandeling. Zij worden verzocht te bellen met het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.