Jongen aangehouden na poging beroving

Almere – Op zaterdagavond werd een jongen aangehouden nadat hij iemand anders had proberen te beroving. Hij ingesloten voor verhoor. Omstreeks 22.50 uur kreeg de politie de melding van een straatroof aan de Bottelaarpassage. Een 14-jarige jongen uit Almere werd hier plotseling tegengehouden door een groep jongens. Hij moest zijn waardevolle spullen afgeven maar dit […]

Almere – Op zaterdagavond werd een jongen aangehouden nadat hij iemand anders had proberen te beroving. Hij ingesloten voor verhoor.

Omstreeks 22.50 uur kreeg de politie de melding van een straatroof aan de Bottelaarpassage. Een 14-jarige jongen uit Almere werd hier plotseling tegengehouden door een groep jongens. Hij moest zijn waardevolle spullen afgeven maar dit weigerde hij. Hij werd gevolgens geschopt en geslagen en de groep verdween. De jongen rende achter de groep aan en belde direct de politie. Door dit snelle optreden van hem konden agenten een 15-jarige jongen uit Almere aanhouden. Deze jongen is ingesloten voor verhoor en de politie gaat verder met het onderzoek. De 14-jarige jongen liep door de mishandeling enkele beurse plekken op.