Jonge straatrovers ontkomen na vechtpartij

Utrecht – Op zondagmiddag 29 juni vond een straatroof plaats aan de Kanaalweg. De daders wisten te ontkomen ondanks ingrijpen van een omstander. Om 16.00 uur kreeg de politie melding van een straatroof door twee jongens. Een 63-jarige vrouw (woonplaats onbekend) was beroofd van haar handtas nadat zij van achteren benaderd en omver geduwd was. […]

Utrecht – Op zondagmiddag 29 juni vond een straatroof plaats aan de Kanaalweg. De daders wisten te ontkomen ondanks ingrijpen van een omstander.

Om 16.00 uur kreeg de politie melding van een straatroof door twee jongens. Een 63-jarige vrouw (woonplaats onbekend) was beroofd van haar handtas nadat zij van achteren benaderd en omver geduwd was. De vrouw zette het op een schreeuwen waardoor omstanders haar kant op kwamen. Een omstander probeerde de twee aan te houden en een worsteling ontstond. Uiteindelijk konden de jongens toch ontkomen en vluchtten richting de Spinozabrug en Vleutenseweg. De politie onderzoekt de zaak en heeft dankzij getuigen een signalement van de verdachten.

Signalement:

Heeft u informatie over deze zaak, neemt u dan contact op met de politie in Utrecht via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.