Jonge jongens beroven hoogbejaarde, politie zoekt getuigen

Den Haag – Twee jongens van ongeveer 10 jaar oud beroofden maandag 18 november een 86-jarige vrouw op de Haagweide in Den Haag. Hierbij werd haar tas afgenomen. Het slachtoffer kwam rond 15.35 uur lopend vanaf station Holland Spoor in de richting van de Haagweide gelopen. Aldaar werd ze door de verdachten onverwachts in haar […]

Den Haag – Twee jongens van ongeveer 10 jaar oud beroofden maandag 18 november een 86-jarige vrouw op de Haagweide in Den Haag. Hierbij werd haar tas afgenomen.

Het slachtoffer kwam rond 15.35 uur lopend vanaf station Holland Spoor in de richting van de Haagweide gelopen. Aldaar werd ze door de verdachten onverwachts in haar rug getrapt, waardoor ze ten val kwam. De verdachten gingen er met haar tas vandoor over het grasveld van de Haagweide in de richting van de Oranjelaan. Daar gingen ze vervolgens linksaf. De politie zoekt getuigen.

Signalement

De verdachten hebben een donker getinte huidskleur en zijn ongeveer 10 jaar oud. Ze waren beide geheel in het zwart gekleed.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze beroving? Of heeft u informatie die de politie kan helpen met het onderzoek en het vinden van de daders? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Hoefkade via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan! Bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.