Jeugdige vandaal aangehouden

Pijnacker – Politieagenten die toezicht hielden op de feestelijkheden in Pijnacker, zagen dinsdag 30 april rond 23.00 uur een groepje fietsers rijden over de Emmastraat. Eén van hen trapte daarbij een autospiegel aan diggelen en belandde daardoor in een politiecel. De vijf fietsers gedroegen zich erg luidruchtig en de agenten besloten ‘hen een staartje te […]

Pijnacker – Politieagenten die toezicht hielden op de feestelijkheden in Pijnacker, zagen dinsdag 30 april rond 23.00 uur een groepje fietsers rijden over de Emmastraat. Eén van hen trapte daarbij een autospiegel aan diggelen en belandde daardoor in een politiecel.

De vijf fietsers gedroegen zich erg luidruchtig en de agenten besloten ‘hen een staartje te geven’ omdat uit eerdere evenementen bleek dat bezoekers op weg naar huis vernielingen plegen. Hun voorgevoel bleek niet voor niets. Eén van hen, een 16-jarige inwoner uit Berkel en Rodenrijs vond het nodig om een autospiegel kapot te trappen. Hij werd door de agenten aangehouden en moest de nacht in een politiecel doorbrengen.