Invalide vrouw beroofd in haar woning

Den Haag – Een 50-jarige invalide Haagse werd maandagavond 5 januari rond 19.00 uur door een nog onbekende man overvallen in haar woning aan de Laan van Wateringseveld. De politie startte direct na de melding een onderzoek en komt graag in contact met getuigen. De bewoonster opende de voordeur van haar woning en werd direct door […]

Den Haag – Een 50-jarige invalide Haagse werd maandagavond 5 januari rond 19.00 uur door een nog onbekende man overvallen in haar woning aan de Laan van Wateringseveld. De politie startte direct na de melding een onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

De bewoonster opende de voordeur van haar woning en werd direct door de onbekende man bedreigd en haar woning in geduwd. Het is nog onbekend wat de man buit heeft gemaakt. De overvaller is vermoedelijk maar kort in de woning geweest. Direct na de overval werd de politie gealarmeerd, die meteen een grootschalige zoekactie startte waarbij speurhonden en de politieheli werden ingezet. De verdachte werd niet meer aangetroffen.

Signalament van de verdachte:
Een lange man, geheel in het donker gekleed, droeg een grote boodschappentas.  

Tips? Bel de politie!

Heeft u iets gezien op of rond de Laan van Wateringseveld? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de recherche van het Westland via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.