Integrale controle toegangswegen Beverwijkse Bazaar

Beverwijk – Zondag 28 september is er een grote integrale controle gehouden op de toegangswegen naar de Beverwijkse Bazaar. Er is gebruikt van een ANPR-voertuig. Naast de politie, namen onder leiding van het Openbaar Ministerie de Belastingdienst, de Douane, DWI,  ISZW (Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en React aan de controle deel.   De belastingdienst […]

Beverwijk – Zondag 28 september is er een grote integrale controle gehouden op de toegangswegen naar de Beverwijkse Bazaar.

Er is gebruikt van een ANPR-voertuig.

Naast de politie, namen onder leiding van het Openbaar Ministerie de Belastingdienst, de Douane, DWI,  ISZW (Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en React aan de controle deel.

 

De belastingdienst heeft bij deze integrale controle onder meer 14 personenauto’s in beslag genomen en ter plaatse is 25.154, 00 euro aan openstaande belastingschulden geïnd.

 

Door de politie is één rijbewijs ingevorderd, werd er één proces-verbaal opgemaakt voor overtreding van de wet op de identifcatieplicht (Wet ID). Verder reed één bestuurder in zijn auto terwijl hij een ontzegging van de rijbevoegdheid heeft en tot slot werd er voor ruim 250 euro aan achterstallige boetes geïnd.

 Eén van de doelstellingen van deze integrale controle was het vergroten van het inzicht van de mensen- en goederenstroom naar de Bazaar.