Inbrekers gearresteerd

Utrecht – De politie heeft op donderdagmorgen 13 februari twee mannen gearresteerd die hadden ingebroken bij een bedrijf op de Kerkstraat. Rond 04.00 uur kreeg de politie de melding dat twee mannen inbraken bij het bedrijf. Onderweg naar de melding werd er telefonisch contact onderhouden met de getuige. De getuige zag de mannen naar binnen […]

Utrecht – De politie heeft op donderdagmorgen 13 februari twee mannen gearresteerd die hadden ingebroken bij een bedrijf op de Kerkstraat.

Rond 04.00 uur kreeg de politie de melding dat twee mannen inbraken bij het bedrijf. Onderweg naar de melding werd er telefonisch contact onderhouden met de getuige. De getuige zag de mannen naar binnen gaan maar kon niet zien of zij het pand ook weer hadden verlaten. De agenten zagen dat het slot van de deur was geforceerd en betraden het bedrijf. 

Binnen troffen zij de twee verdachten aan. Het bleek te gaan om een 27-jarige inwoner van Nieuwegein en een 19-jarige Utrechter. Bij beide verdachten werden goederen en een hoeveelheid wiet aangetroffen. Bij onderzoek in de omgeving werd ook de auto van de inbrekers terug gevonden. De auto werd voor verder onderzoek weggesleept. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.