Inbraakmelding leidt tot vondst harddrugs

Delft – Agenten troffen na een inbraakmelding in een woning aan de Edelhertlaan geen inbrekers, maar een hoeveelheid harddrugs aan. Vier aanwezigen werden aangehouden. Na een melding dat er zou worden ingebroken, ging de politie rond 21.45 uur met meerdere eenheden naar de woning. Volgens de bewoner waren alleen vrienden van hem aanwezig. Agenten zagen […]

Delft – Agenten troffen na een inbraakmelding in een woning aan de Edelhertlaan geen inbrekers, maar een hoeveelheid harddrugs aan. Vier aanwezigen werden aangehouden.

Na een melding dat er zou worden ingebroken, ging de politie rond 21.45 uur met meerdere eenheden naar de woning. Volgens de bewoner waren alleen vrienden van hem aanwezig. Agenten zagen door het achterraam drie mannen in de woonkamer, die ineens kleine pakketjes begonnen te verstoppen. Ook zagen de agenten dat één van de mannen zichzelf verstopte achter een gordijn.

Omdat de politie het vermoeden had dat het om harddrugs ging, werd de woning doorzocht. Er werden enkele tientallen zogeheten pony packs aangetroffen. Ook vond de politie attributen voor de handel in en het gebruik van harddrugs. Daarop zijn de 32-jarige bewoner en de drie andere aanwezigen, een 39-jarige Delftenaar en twee jongens van 17 en 19 jaar uit Maassluis, aangehouden. De recherche zet het onderzoek voort.