Inbraak bij juwelier Warmoestraat

Haarlem – In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 oktober werd er ingebroken bij een juwelier aan de Warmoestraat. Rond 03.00 kwam er bij de politie melding binnen van de inbraak. Ter plaatse bleek dat de daders waren binnengekomen door een raam in te slaan. Er werden vitrines ingeslagen en een groot geldbedrag […]

Haarlem – In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 oktober werd er ingebroken bij een juwelier aan de Warmoestraat. Rond 03.00 kwam er bij de politie melding binnen van de inbraak.

Ter plaatse bleek dat de daders waren binnengekomen door een raam in te slaan. Er werden vitrines ingeslagen en een groot geldbedrag aan sieraden buitgemaakt. Er zouden twee mannen binnen zijn geweest die op een scooter weer weg zijn gereden.

Mogelijk dat er getuigen zijn die op of in de omgeving van de Warmoestraat in de nacht van dinsdag op woensdag iets hebben gezien wat met deze inbraak te maken kan hebben. Zij kunnen contact opnemen met de recherche in Haarlem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

(2014207449)