Identiteit overleden man Plesmanlaan bekend

Leiden – De identiteit van de man die maandag 28 juli overleden werd aangetroffen achter een tankstation aan de Plesmanlaan in Leiden is vastgesteld. Het betreft een Leidenaar. De hulpdiensten kregen die dag omstreeks 07.00 uur de melding dat achter het gesloten tankstation een stoffelijk overschot was aangetroffen door een voorbijganger. Agenten gingen direct ter […]

Leiden – De identiteit van de man die maandag 28 juli overleden werd aangetroffen achter een tankstation aan de Plesmanlaan in Leiden is vastgesteld. Het betreft een Leidenaar.

De hulpdiensten kregen die dag omstreeks 07.00 uur de melding dat achter het gesloten tankstation een stoffelijk overschot was aangetroffen door een voorbijganger. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen inderdaad een overleden man aan. Zoals gebruikelijk in dit soort gevallen, werden de recherche en forensisch experts ter plaatse gevraagd. Het onderzoek heeft vooralsnog de doodsoorzaak niet aan het licht gebracht, ook kan een misdrijf op dit moment nog niet worden uitgesloten. Er wordt aanvullend onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak van de man.

Omdat de identiteit van de man aanvankelijk niet kon worden vastgesteld, werd woensdag 30 juli een foto van de man verspreid.

Aan de media het verzoek om de eerdere getoonde foto van de man niet meer te gebruiken voor publicatie.

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Bel dan met de recherche Leiden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.