Hoorn – Gezocht – Politie zoekt vierde verdachte overval juwelier

Zaaknummer: 2014017259 Plaats delict: Hoorn Op dinsdag 18 februari wordt tegen 11.00 uur ’s ochtends een juwelier op de Grote Noord in Hoorn overvallen door vier mannen. Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier Op het moment van de overval waren er twee medewerkers aanwezig en tijdens de […]

Zaaknummer: 2014017259
Plaats delict: Hoorn

Op dinsdag 18 februari wordt tegen 11.00 uur ’s ochtends een juwelier op de Grote Noord in Hoorn overvallen door vier mannen.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier

Op het moment van de overval waren er twee medewerkers aanwezig en tijdens de overval komt er een klant de winkel binnen. Zij werden bedreigd met een vuurwapen en door twee van de mannen in bedwang gehouden. Dit ging met behoorlijk wat geweld gepaard. Een van de medewerkers en de klant raakten dan ook gewond hierdoor. De andere twee overvallers maakten ondertussen sieraden buit. Nadat de mannen de winkel uitliepen werden drie van hen al snel in de kraag gevat.

Vragen

Op dit beeld waar de overvallers de juwelier uitkomen, is de overvaller te zien waar de politie naar op zoek is. Opvallend is dat hij redelijk lang is. Hij droeg een petje, een spijkerbroek, een gewatteerde jas en witte gympen. De drie aangehouden mannen komen uit Litouwen. De kans is aanwezig dat deze verdachte ook hier vandaan komt. Wellicht dat iemand hem aan de hand van deze bewakingsbeelden herkent of zijn verblijfplaats weet.

Afbeeldingen