Hoogerheide – Gezocht – Straatroof in Hoogerheide

Op maandag 16 oktober 2017 omstreeks 15.20 uur werd in Hoogerheide op de Prins Clausstraat een 71-jarige vrouw beroofd terwijl ze met haar scootmobiel onderweg was

Omschrijving

Wat is er gebeurd? Terwijl de vrouw in haar scootmobiel rijdt, komt er een lichtgrijze Saab naast haar rijden. De bijrijder vraagt door het geopende raam naar de weg. Vervolgens trekt hij hardhandig de armbanden van haar linkerpols. De bestuurder stapt uit en trekt aan de sieraden aan haar rechterpols. De vrouw schrikt hevig en schreeuwt. Ze raakte gewond aan haar polsen en moest in het ziekenhuis worden behandeld. 

In de uitzending laten we de reconstructie zien van deze brute straatroof. 

Vragen

Het spreekt voor zich dat wij de daders snel willen vinden. Daarbij is uw hulp echt belangrijk. 

Zeggen de signalementen u iets: twee getinte mannen, de één ouder dan de ander, ééntje met een dikke buik, in combinatie met de lichtgrijze diesel Saab met Frans kenteken? Heeft u een vermoeden wie de daders kunnen zijn? Heeft u de auto misschien ergens zien rijden? Laat het weten! 

Beelden van de Saab hebben we dankzij camera’s van particulieren. En dat helpt ons echt in een onderzoek als dit. Daarom ook een specifieke oproep: heeft u zelf een camera aan huis, of misschien wel een dashcam, en beelden waarop de lichtgrijze Saab te zien is? Neem dan contact met ons op. U kunt ons helpen de daders van deze brute en laffe beroving te vinden. 

Zaaknummer

2017250266

Datum delict

15th October, 2017

Plaats delict

Hoogerheide

Signalement

Status

gezocht