Hilversum – Gezocht – Muzikant stéélt en pint mét bankpas

Uit een kleedkamer van een gebouw met studio's aan de Heuvellaan in Hilversum is een portemonnee met daarin een bankpas gestolen. Na de diefstal is er twee keer met die bankpas gepind. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Hij is hoogstwaarschijnlijk muzikant. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!1 min


Omschrijving

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 15 mei 2019 van het tv-programma Bureau NH van RTV NH.

Diefstal en pinnen

Het gebeurt op zaterdag 16 maart 2019. Na de diefstal van de portemonnee pint de verdachte met de gestolen pas bij geldautomaten in de Bussumerstraat en bij het station in het centrum van Hilversum.

Bewakingsbeelden

De pinner staat op bewakingsbeelden. We brengen de verdachte nog niet herkenbaar in beeld, maar als de verdachte zich niet zelf bij de politie meldt, laten we de verdachte binnenkort wél herkenbaar zien.

Vragen

  • Bent u de verdachte? Meldt u dan bij de politie in Hilversum 0900-8844.
  • Weet u wie de verdachte is? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Zaaknummer

2019079275

Datum delict

15th March, 2019

Plaats delict

Hilversum

Signalement

Status

gezocht


Delen