Hilversum – Gezocht – Diefstal ván gevolgd door pinnen mét bankpas

Als een bejaarde vrouw uit Hilversum in het centrum van haar woonplaats gaat winkelen, ziet een dief kans haar portemonnee met daarin haar bankpas uit haar tasje te stelen. Een vrouw neemt daarna met de gestolen bankpas geld op. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd! 1 min


Omschrijving

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 8 mei 2019 van het tv-programma Bureau NH van RTV NH.

Het gebeurt op zaterdagmiddag 5 januari 2019. De 80-jarige Hilversumse loopt met haar rollator in winkelcentrum Hilvertshof. In dat winkelcentrum slaat de dief zijn slag. Als de vrouw haar portemonnee mist, laat ze haar bankrekening blokkeren. Maar het is al te laat. Iemand heeft dan al ruim 1200 euro van de bankrekening van het slachtoffer gehaald. Dat gebeurde bij een geldautomaat van een bank in Hilversum. De verdachte is gefilmd door de beveiligingscamera. Het gaat om een jonge vrouw.

Zaaknummer

2019007808

Datum delict

4th January, 2019

Plaats delict

Hilversum

Signalement

Status

gezocht


Delen