Hellevoetsluis en Stellendam – Doorrijder na aanrijding Haringvlietdam gezocht

De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte auto die donderdagmiddag op de Haringvlietdam in Hellevoetsluis doorreed na een aanrijding.

Donderdagmiddag rond 15.10 uur reed een witte auto een Mitsubishi van achteren aan waardoor de auto tegen de betonnen afscheiding klapte. Dit gebeurde op de Haringvlietdam komend vanuit Hellevoetsluis in de richting van Stellendam. De bestuurder van de witte auto is na de aanrijding doorgereden en wordt gezocht. Bij een aanrijding die korte tijd later ontstond, raakten twee politieauto’s betrokken en raakten agenten licht gewond. Ook ontstond er een behoorlijke file.

Heeft u iets gezien?
De politie zoekt getuigen die donderdagmiddag op de Haringvlietdam ter hoogte van Stellendam iets hebben gezien van de aanrijding. Het gebeurde rond 15.10 uur. Heeft u iets gezien wat kan helpen om de witte auto te vinden, wellicht heeft u (een deel van) het kenteken onthouden. Bel dan alstublieft met de politie op 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.