Heling van scooter

Utrecht – De politie heeft op vrijdagavond 29 november drie verdachten gearresteerd omdat zij in het bezit waren van een mogelijk gestolen scooter. Rond 19.45 uur zagen surveillerende agenten een vrachtwagen staan op de Fuuthof. Bij de auto stonden de drie verdachten, inwoners van Utrecht en De Bilt in de leeftijd tussen 19 en 24 […]

Utrecht – De politie heeft op vrijdagavond 29 november drie verdachten gearresteerd omdat zij in het bezit waren van een mogelijk gestolen scooter.

Rond 19.45 uur zagen surveillerende agenten een vrachtwagen staan op de Fuuthof. Bij de auto stonden de drie verdachten, inwoners van Utrecht en De Bilt in de leeftijd tussen 19 en 24 jaar. Zij stalden net een scooter in de vrachtwagen en verklaarden het vervoermiddel te hebben gekocht van een onbekend persoon. De scooter was niet voorzien van een kenteken en bleek te zijn overgespoten. De agenten vertrouwden het niet en hielden de mannen aan. Zij zijn ingesloten voor nader onderzoek naar de herkomst van de scooter.