Hagenaars mishandeld bij horecagelegenheid, politie zoekt getuigen

Den Haag – En nog onbekende man mishandelde in de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 mei een man en een vrouw bij een horecagelegenheid aan de Thomsonlaan. De politie zoekt getuigen. De slachtoffers (38 en 39 jaar) waren rond 02.25 uur samen met een aantal bekenden in de betreffende horecagelegenheid, toen de nog […]

Den Haag – En nog onbekende man mishandelde in de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 mei een man en een vrouw bij een horecagelegenheid aan de Thomsonlaan. De politie zoekt getuigen.

De slachtoffers (38 en 39 jaar) waren rond 02.25 uur samen met een aantal bekenden in de betreffende horecagelegenheid, toen de nog onbekende man hen uit het niets mishandelde. Het mannelijke slachtoffer wist uiteindelijk de politie te alarmeren. Agenten kwamen direct ter plaatse, maar de verdachte was al gevlucht. De slachtoffers, beide Hagenaars, raakten beide lichtgewond. De politie zoekt getuigen van het incident om zo de identiteit van de verdachte te kunnen achterhalen.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van de mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.