Hagenaar (29) aangehouden voor zware mishandeling portier

Den Haag – De politie hield in de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 december een 29-jarige Hagenaar aan die bij een horecagelegenheid op het Plein een portier had mishandeld. De politie ontving rond 04.15u. een melding dat er een mishandeling was bij de betreffende horecagelegenheid. Eenmaal ter plaatse werden agenten aangesproken door portiers, […]

Den Haag – De politie hield in de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 december een 29-jarige Hagenaar aan die bij een horecagelegenheid op het Plein een portier had mishandeld.

De politie ontving rond 04.15u. een melding dat er een mishandeling was bij de betreffende horecagelegenheid. Eenmaal ter plaatse werden agenten aangesproken door portiers, die op dat moment de verdachte vasthielden. Ze verklaarden dat de man een stoel in de richting van één van de portiers had gegooid, dat hij spuugde naar de portiers en dat hij zich zeer recalcitrant gedroeg. Dit gedrag zette zich voort toen de politie hem aanhield. Hij bedreigde en beledigde zowel de portiers als de politieagenten, zelfs toen hij al in het politievoertuig zat. De man is vervoerd naar het politiebureau en is in verzekering gesteld.