Haarlem – Gezocht – Mishandeling en bedreiging Zoetestraat Haarlem

In de Zoetestraat in Haarlem zijn op 22 januari 2017 meerdere mensen bedreigd en mishandeld. De mishandelingen en bedreigingen werden gepleegd door zeven personen.

Omschrijving

Na het sluiten van een horecagelegenheid in de Smedestraat zijn de laatste gasten naar buiten gegaan. De slachtoffers zijn vanuit de Smedestraat naar hun auto gelopen. Hier werden zij geconfronteerd met een andere groep uit dezelfde horecagelegenheid. Uiteindelijk in de Zoetestraat is de auto van de slachtoffers de doodlopende straat in gereden. Daar stond de groep weer waarna er een vechtpartij is ontstaan. Drie slachtoffers liepen ernstige verwondingen aan hun hoofd op. Een van hen werd op zijn hoofd geslagen met een fles en had hierdoor een gat in zijn hoofd. Alle drie de slachtoffers moesten in het ziekenhuis worden behandeld aan hun verwondingen, waaronder hoofdletsel. Ook werd een aantal slachtoffers bedreigd en bij die bedreigingen zou een vuurwapen zijn getoond.
De recherche heeft onderzoek gedaan en van drie van de zeven verdachten, is de identiteit bij de recherche bekend: één verdachte is inmiddels aangehouden en verhoord.
De identiteit van vier verdachten is echter nog niet bekend en de rechercheurs hopen dan ook dat mensen deze verdachten herkennen aan camerabeelden die van hen zijn gemaakt. De beelden zijn niet erg duidelijk.

Vragen

Herkent u (één van) de daders op de bijgevoegde beelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Zaaknummer

2017015667

Datum delict

22nd January, 2017

Plaats delict

Haarlem

Signalement

Status

gezocht