Groningen – Gezocht – Zwaargewonde bij vechtpartij

GRONINGEN – Op donderdag 11 april 2019 omstreeks 04.30 uur werd een man neergestoken tijdens een ruzie. Het slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Omschrijving

In de Peperstraat ontstond een ruzie in een horeca gelegenheid. De groep die ruzie met elkaar had liep naar buiten maar hier escaleerde de ruzie. Over en weer vielen er  klappen.  Tijdens de vechtpartij werd een 29 jarige inwoner uit Goor met een scherp voorwerp in zijn maagstreek gestoken. De verdachte van het toe brengen van de steken vluchtte weg in de richting van de Kleine Peperstraat.  De 29-jarige verloor veel bloed maar gelukkig konden  omstanders eerste hulp verlenen en er werd direct  een ambulance gewaarschuwd.  De ambulance en leden van het mobiel medisch team waren  snel terplaatse. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis en hier is hij geopereerd aan zijn verwondingen.
Door de politie is onmiddellijk na de melding een onderzoek ingesteld en er is met meerdere politie eenheden naar de verdachte gezocht. Deze werd niet meer aangetroffen. Bewakingscamera’s maakten opnames van de ruzie en de verdachte. Door deze beelden te publiceren wil de politie achter zijn identiteit komen.

Hoe kunt u helpen?
Weet u wie deze man  is of heeft u informatie, bel dan direct met de politie. De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of als u anoniem wilt blijven bel dan met de stichting Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Zaaknummer

2019090140

Datum delict

11th April, 2019

Plaats delict

Groningen

Signalement

Status

gezocht