Groningen – Gezocht – Inbraak Domino’s Pizza aan de Paterswoldseweg

Laatste update: 03-06-2014 | 16:04 Datum delict: 26-01-2014 Plaats delict: Groningen In de vroege ochtend van zondag 26 januari 2014 breken drie mannen in bij een filiaal van Domino’s Pizza aan de Paterswoldseweg in Groningen. De kluis blijkt echter muurvast te zitten en dus komen ze een half uur later terug met een breekijzer. De […]

Laatste update: 03-06-2014 | 16:04
Datum delict: 26-01-2014
Plaats delict: Groningen

In de vroege ochtend van zondag 26 januari 2014 breken drie mannen in bij een filiaal van Domino’s Pizza aan de Paterswoldseweg in Groningen. De kluis blijkt echter muurvast te zitten en dus komen ze een half uur later terug met een breekijzer. De kluis wordt losgebroken en met zijn drieën zeulen ze hem naar de uitgang waarna ze vertrekken.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier daders

Dader 1

Wat het eerst in het oog springt bij de man die als eerste binnenkomt is zijn Adidas muts. Verder draagt hij een jas met capuchon.

Dader 2

Ook de man die als tweede binnenkomt heeft een opvallende muts op met een soort Noorse print. Verder draagt hij een glimmende donsjas.

Dader 3

De laatste man heeft een pet op met stukken over de oren. Opvallend is dat de mouwen van zijn jas een andere kleur hebben dan het lijf.

Snel naar binnen

Het is opvallend dat ze feilloos de weg wisten naar de kluis en dat ze zo snel binnen stonden. Ze zouden weleens een valse sleutel kunnen hebben gehad.

Vragen politie

  • Wie is er in de vroege ochtend van zondag 26 januari 2014 getuige geweest van de inbraak bij een filiaal van Domino’s Pizza aan de Paterswoldseweg in Groningen?
  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?
  • Wie weet hoe de daders zo makkelijk konden binnenkomen en zo goed de weg wisten naar de kluis?

Reacties

  • Politie Eenheid Noord-Nederland: 0800-6070 (gratis)
  • Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis)

Voor het bekijken van YouTube video's moet u cookies accepteren. Of bekijk de video op YouTube

Afbeeldingen