Gouden armband gestolen van 83

Tilburg – Een 83-jarige Tilburgse is woensdagmiddag 19 november 2014 omstreeks 14.10 uur op de Franz Lisztstraat het slachtoffer geworden van een babbeldievegge die de weg vroeg en tijdens het bedanken haar armband verwisselde voor een nepper. Het slachtoffer verklaart dat er naast haar een donkerkleurige auto met Duits kenteken stopte. Er zat een man […]

Tilburg – Een 83-jarige Tilburgse is woensdagmiddag 19 november 2014 omstreeks 14.10 uur op de Franz Lisztstraat het slachtoffer geworden van een babbeldievegge die de weg vroeg en tijdens het bedanken haar armband verwisselde voor een nepper.

Het slachtoffer verklaart dat er naast haar een donkerkleurige auto met Duits kenteken stopte. Er zat een man achter het stuur. Naast hem zat een vrouw die haar vanuit de auto in de Nederlandse taal met een Duits accent aansprak. De vrouw vroeg de weg naar het ziekenhuis. Nadat aangeefster de weg had uitgelegd, stapte de vrouw uit en gaf haar twee zoenen op de wangen. Ook pakte ze haar beide handen vast en deed een goudkleurige ketting om. Thuis ontdekte het slachtoffer dat haar gouden armband gestolen was. Het is een erfstuk van haar moeder. Zij omschrijft de daders als een blanke vrouw circa 40 jaar met lichtbruin haar in een boblijn en een circa 40-jarige man met een vlassige snor. Hij droeg een zwart colbert en een witte blouse.

In Oosterhout Zuid werden woensdag twee soortgelijke incidenten gemeld, daar bleef het echter bij pogingen.

Gerelateerde berichten