Goes – Meisje in Goes mishandeld na poging beroving

De politie is op zoek naar drie jongens die afgelopen woensdag in Goes Zuid een 17-jarig meisje hebben mishandeld en probeerden te beroven. Ook zoeken we getuigen die ons verder kunnen helpen om de daders van deze poging straatroof en mishandeling te achterhalen. Met uw hulp hopen we deze laffe ‘heren’ te kunnen oppakken.

Het meisje fietste door de Beukenstraat, het was woensdagavond iets over 21.00 uur. Vanuit de Populierenstraat liepen drie jongens naar de kruising waar zij wilde oversteken. De jongens hielden het meisje tegen en eisten geld van haar. Vermoedelijk omdat het meisje geen geld bij zich had, mishandelden de drie jongens haar. Gelukkig heeft het meisje geen verwondingen overgehouden aan het incident, wel heeft ze veel pijn en is ze erg geschrokken.

Signalement

Er is een signalement bekend van de drie daders. Dader 1 was de langste van de drie. Hij was blank, ongeveer 18 jaar en droeg een joggingbroek en een donkergekleurd petje. Dader 2 was ook een blanke jongen van ongeveer 18 jaar oud. Hij droeg een bril met een donker montuur, had kort blond haar en was ook gekleed in een joggingbroek. Dader 3 was de kleinste van de drie en had een steviger postuur dan de andere twee daders. Ook hij had een blanke huidskleur. Over zijn kleding is niets bekend, maar hij had iets langer en wat bruiner haar dan de andere twee daders.

Getuigen gezocht van zaak 2017-139710

Herkent u een van de signalementen, of misschien de combinatie van de drie jongens? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan op verschillende manieren. Via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844), via What’s App (06-1220 7006). U kunt ook anoniem uw informatie delen. Doe dit via het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of via hun website (www.meldmisdaadanoniem.nl). Geef in alle gevallen graag het zaaknummer 2017-139710 door. Omdat het afgelopen woensdagavond tussen 21.00 en 21.30 uur nog licht was en mooi weer hopen we dat zich mensen bij ons of Meld Misdaad Anoniem melden die het voorval hebben gezien en ons kunnen helpen bij het onderzoek.