Gezochte inbreker loopt tegen de lamp

Den Haag – Een 28-jarige Hagenaar die gezocht werd voor een inbraak liep op de Steenlaan in Rijswijk tegen de lamp. Agenten ontdekten wie de man was toen ze hem vrijdag rond 01:00 uur een bekeuring gaven voor het fietsen zonder licht. De 28-jarige Hagenaar is mogelijk betrokken geweest bij een inbraak bij een bedrijf […]

Den Haag – Een 28-jarige Hagenaar die gezocht werd voor een inbraak liep op de Steenlaan in Rijswijk tegen de lamp. Agenten ontdekten wie de man was toen ze hem vrijdag rond 01:00 uur een bekeuring gaven voor het fietsen zonder licht.

De 28-jarige Hagenaar is mogelijk betrokken geweest bij een inbraak bij een bedrijf in de Herman Costerstraat, die plaats vond op zondag 19 januari 2014 rond 03:10 uur. De politie stelde een onderzoek in naar deze inbraak, wat leidde tot de verdenking van de 28-jarige verdachte en een 30-jarige Hagenaar.

De 30-jarige werd op 10 april aangehouden, maar de politie was nog op zoek naar de 28-jarige man. Hij werd uiteindelijk gezien toen hij op de Steenlaan fietste zonder licht. Hiervoor kreeg hij een proces verbaal, waarna hij direct werd aangehouden om te worden verhoord over de inbraak. Het onderzoek naar de inbraak wordt voortgezet.