Gezocht – Wie herkent deze man?

Laatste update: 14-05-2013 | 17:29 Zaaknummer: 430-2012 Datum delict: 17-10-2012 Plaats delict: Rotterdam Drie mannen willen op 17 oktober ’s avonds na sluitingstijd de Plus supermarkt aan de Pliniusstraat in Rotterdam overvallen. Maar dankzij de oplettendheid van een personeelslid gaat dat plan niet door. Na 21 uur op woensdag 17 oktober komt via een nooddeur […]

Laatste update: 14-05-2013 | 17:29
Zaaknummer: 430-2012
Datum delict: 17-10-2012
Plaats delict: Rotterdam

Drie mannen willen op 17 oktober ’s avonds na sluitingstijd de Plus supermarkt aan de Pliniusstraat in Rotterdam overvallen. Maar dankzij de oplettendheid van een personeelslid gaat dat plan niet door.

Na 21 uur op woensdag 17 oktober komt via een nooddeur een man de Plusmarkt binnen. Hij houdt zich in eerste instantie schuil in de bedrijfskantine. Als de man tevoorschijn wil komen komen, wordt hij door het personeelslid buiten beeld op heterdaad betrapt. De indringer weet naar buiten te vluchten, en daar zagen getuigen twee andere mannen met bivakmutsen op.

De man op het beeld moest waarschijnlijk de boel alvast verkennen en hoewel de overval door het betrapte drietal dan wel niet wordt doorgezet, willen we uiteraard toch graag weten wie zij zijn.

Van de twee mannen die buiten stonden hebben we alleen omschrijvingen.

Eén persoon was:

  • Licht getint
  • Ongeveer 25 jaar
  • Ongeveer 1.70 m
  • Normaal postuur
  • Droeg een soort bomberjack

Verder is over hem niet veel meer bekend, omdat hij een capuchon over zijn hoofd droeg en een zwart/wit geblokte sjaal voor zijn gezicht had.

Van de andere persoon is alleen bekend dat hij ook een bomberjack droeg, waarbij het leek alsof er iets zwaars in zijn zakken zat.

 

Update

Op 14 mei 2013 zijn in Opsporing Verzocht bewegende beelden van deze persoon getoond.

Vragen

Wie (her)kent deze man?

Signalement

Signalement van de man die de supermarkt binnendrong:

negroïde uiterlijk
droeg een zwarte jas en broek en zwarte schoenen met een witte zool.