Gezocht – Vrouw beroofd van tas met geld

Laatste update: 08-10-2013 | 18:00 Zaaknummer: 2013184924 Plaats delict: Voorburg Een 46-jarige Voorburgse heeft op vrijdag 20 september aangifte gedaan van diefstal van een tas met geld uit haar auto. Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier De vrouw wilde het geld die dag naar een bankgebouw in […]

Laatste update: 08-10-2013 | 18:00
Zaaknummer: 2013184924
Plaats delict: Voorburg

Een 46-jarige Voorburgse heeft op vrijdag 20 september aangifte gedaan van diefstal van een tas met geld uit haar auto.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier Logo Team West

De vrouw wilde het geld die dag naar een bankgebouw in Voorburg brengen, maar werd onderweg beroofd door twee mannen op een scooter. De Voorburgse moest omstreeks 11.45 uur voor het kruispunt van de Prins Bernhardlaan met de Rodelaan haar auto tot stilstand brengen, omdat de verkeerslichten rood licht uitstraalden. De scooter met daarop twee mannen stopte naast haar, waarna de passagier met een lifehammer de portierruit aan de passagierszijde insloeg, de tas van rechtervoorstoel griste en het tweetal wegreed in de richting van de Sint Martinuslaan. De Voorburgse is de twee mannen nog gevolgd, maar door drukte op de weg moest zij haar achtervolging staken. Zij kon slechts een summiere beschrijving van beide mannen geven. Beiden droegen een zwarte helm, donkere kleding en reden op een zwarte scooter.

Vragen

Heeft u iets gezien van deze beroving? Is u iets opgevallen op de krtuising van de Prins Bernardlaan en de Roodelaan? Of heeft u de gebruikte scooter gezien? De daders reden op een scooter of motorscooter met een opvallend wit kentekenplaatje met zwarte letter.

Heeft u informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bel dan met de recherche van Bureau Leidschendam-Voorburg via nummer 0900-8844.