Gezocht – Vechtpartij na voetbalwedstrijd

Laatste update: 02-07-2013 | 18:00 Plaats delict: Alphen De recherche in Alphen is op zoek naar de identiteit van een man die betrokken was bij een vechtpartij na een voetbalwedstrijd. De politie heeft zondagavond 2 juni, na een promotiewedstrijd tussen Alphense Boys en Haaglandia uit Rijswijk, drie personen aangehouden. Na de wedstrijd ontstond er een […]

Laatste update: 02-07-2013 | 18:00
Plaats delict: Alphen

De recherche in Alphen is op zoek naar de identiteit van een man die betrokken was bij een vechtpartij na een voetbalwedstrijd.

De politie heeft zondagavond 2 juni, na een promotiewedstrijd tussen Alphense Boys en Haaglandia uit Rijswijk, drie personen aangehouden. Na de wedstrijd ontstond er een opstootje op het veld waarna een grote groep supporters vanaf de tribune zich op het veld er mee ging bemoeien. Hierop ontstond een vechtpartij. Uit onderzoek blijkt dat zo’n tien tot vijftien personen, supporters en enkele voetballers, met elkaar slaags raakten. Meerdere omstanders probeerden de vechtpartij te sussen, maar dit mislukte. Met meerdere agenten en hondengeleiders wist de politie de rust te laten terugkeren. Twee personen raakten gewond. Een van hen liep hoofdletsel op en werd overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp. Hij kon na behandeling weer naar huis. Drie personen werden aangehouden en zitten nog vast. De politie heeft het elftal en supporters van Haaglandia naar de parkeerplaatsen begeleid. Inmiddels zijn er 11 verdachten aangehouden, de politie is nog op zoek naar één verdachte en daar is beeldmateriaal van.

Vragen

Herkent u de man op de foto? Bel dan met de recherche in Alphen via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Afbeeldingen