Gezocht – Van wie zijn deze sieraden?

Na aangifte van inbraak in Amersfoort start de recherche een onderzoek. De politie arresteert een 18-jarige man uit Utrecht als verdachte van die inbraak. Bij de huiszoeking komt een aantal sieraden tevoorschijn, die waarschijnlijk afkomstig zijn van diefstal. De politie hoopt deze sieraden terug te kunnen bezorgen bij de eigenaren. Vaak helpt dan publiciteit. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Omschrijving

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 3 april 2019 van het tv-programma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht.

De inbraak vindt plaats op 16 november 2018 bij een woning aan de Bisschopsweg in Amersfoort, maar de sieraden waar de politie de eigenaar van zoekt zijn aangetroffen in de woning van de verdachte in Utrecht.

Vragen

Herkent u de aangetroffen sieraden als uw eigendom of weet u van wie ze zijn?  Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070.

Zaaknummer

2018331061

Datum delict

16th November, 2018

Plaats delict

Ämersfoort / Utrecht

Signalement

Status

gezocht