Gezocht – Politie zoekt man die probeert in te breken

Het huis is gelukkig zo goed beveiligd dat inbreken niet lukt. De politie wil wel graag weten wie de man is die het zo driftig probeert. Zijn poging is op beeld vastgelegd; wie herkent deze man?

Omschrijving

Omdat de bewoonster geen goed gevoel heeft over de personen die aanbelden, besluit ze de volgende dag om de beelden te bekijken. Ze ziet dat de man die voor de deur staat gebaard naar een andere man. Daarna lopen ze weg.
Even later ziet zij op de beelden dat er omstreeks 00:30 uur een man over haar hek klimt en in de achtertuin springt. Dit gebeurt via de tuin van de buren. Zij ziet dat deze persoon aan alle ramen en deuren voelt. Ook voelt hij aan het portier van hun auto. Vervolgens wil de man via het hek van de voortuin weggaan, maar dit hek zat ook op slot. Hij klimt daarom wederom over het hek en verlaat op deze manier het terrein.

De politie wil graag weten wie de man op de bewakingsbeelden is. Herkent u hem? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of vul een tipformulier in bij dit bericht. Anoniem tippen kan ook via 0800-7000 Meld Misdaad Anoniem. De bewegende beelden van de poging inbraak zijn te zien op www.bureaurijnmond.nl Op donderdag 24 maart worden de beelden in de uitzending getoond vanaf 17.30 op RTV Rijnmond.
 

Zaaknummer

2016059625

Datum delict

16th February, 2016

Plaats delict

Vlaardingen

Signalement

Status

gezocht