Gezocht – Onderzoek overlijden Leiderdorpse

Laatste update: 19-11-2013 | 18:00 Plaats delict: Leiderdorp Op woensdag 30 oktober werd de 30-jarige Nalina Bhoelai, zwaargewond aangetroffen in het trappenhuis van haar flat aan de Raaphorst in Leiderdorp. Agenten en ambulancepersoneel hebben tevergeefs geprobeerd haar te reanimeren. Nalina overleed in het ziekenhuis, evenals haar ongeboren kind. Heeft u een tip over deze zaak? […]

Laatste update: 19-11-2013 | 18:00
Plaats delict: Leiderdorp

Op woensdag 30 oktober werd de 30-jarige Nalina Bhoelai, zwaargewond aangetroffen in het trappenhuis van haar flat aan de Raaphorst in Leiderdorp. Agenten en ambulancepersoneel hebben tevergeefs geprobeerd haar te reanimeren. Nalina overleed in het ziekenhuis, evenals haar ongeboren kind.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier

In eerste instantie werd gedacht aan een ongeluk, maar omdat een misdrijf niet is uitgesloten doet de politie onderzoek. Donderdag 7 november werd een 34-jarige man uit Leiderdorp aangehouden, voor mogelijke betrokkenheid bij deze zaak.

In verband met het onderzoek is de recherche op zoek naar mensen, die woensdag 30 oktober iets is opgevallen in of om de flat aan het Raaphorst te Leiderdorp. Ook komt de recherche graag in contact met een man die, terwijl de agenten de vrouw aan het reanimeren waren, heeft staan kijken. Hij is daar uiteindelijk weggestuurd, maar zou een belangrijke getuige kunnen zijn. Nalina was zichtbaar zwanger, toen ze werd aangetroffen. Ze is 30 jaar oud en niet heel groot, 1.60 lang en ze is van Surinaams-Hindoestaanse afkomst.

Vragen

Heeft u informatie die voor dit onderzoek relevant zou kunnen zijn? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Afbeeldingen