Gezocht – Mannen overvallen en mishandeld in woning

De politie is op zoek naar vermoedelijk vier verdachten die betrokken zijn bij een overval en mishandeling in een woning aan de Jeanne D’arclaan.

Omschrijving

Twee mannen komen op maandag 19 december rond 12.20 uur naar de Jeanne D’arclaan om een auto te kopen. De mannen hadden vooraf een afspraak gemaakt met de verkoper. Die treffen zij op straat en hij vraagt het tweetal om mee naar binnen te komen om alles te regelen. Daar gaat het volledig mis, want de twee mannen worden door meerdere mannen mishandeld en zij nemen het geld mee dat bedoeld was voor de aanschaf van de auto. Beide mannen raken gewond en zijn naar een ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

Vermoedelijk vier verdachten zijn gevlucht in een donkerkleurige Audi A6 RS6. De politie is allereerst op zoek naar mensen die de verdachten mogelijk gezien hebben. Daarnaast wil het onderzoeksteam graag weten wie de Audi A6 RS6 die dag in de buurt heeft gezien en of er mensen zijn die mogelijk het kenteken of een gedeelte daarvan hebben genoteerd. Het onderzoek naar de woning waar dit heeft plaatsgevonden loopt nog.

Mensen met informatie kunnen contact opnemen met de Osporingstiplijn op 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Informatie kan ook worden doorgegeven via het onderstaande tipformulier. 

Zaaknummer

2016274735

Datum delict

19th January, 2017

Signalement

Status

gezocht