Gezocht – Harrysingh Oemrawsingh

De politie is met spoed op zoek naar Harrysingh Oemrawsingh, ook wel bekend als Harry Singh. Harry is 65 jaar oud, 1.75 meter lang en hij heeft een klein litteken op zijn neus. Hij verblijft mogelijk in Suriname (Paramaribo) of op de Nederlandse Antillen. Mogelijk gebruikt hij niet zijn eigen naam, maar noemt hij zich Harry Budram. Budram gebruikt hij als vervangende achternaam voor Oemrawsingh.

Omschrijving

Harrysingh Oemrawsingh is al dertig jaar actief als oplichter in de Haagse vastgoedwereld. Hij maakte zich gedurende deze jaren miljoenen euro’s rijker ten koste van honderden slachtoffers. De politie vermoedt dat hij op afstand nog steeds mensen dupeert.
In 2015 is Harrysingh Oemrawsingh veroordeeld tot een straf van 21 maanden voor o.a. oplichting en valsheid in geschrifte. In april 2019 is daar nog een straf bijgekomen van zes jaar voor o.a. hypotheekfraude, witwassen en valsheid in geschrifte.

De foto dateert van 2014, waardoor het mogelijk is dat zijn uiterlijk is veranderd.

 

Vragen

Heeft u Harrysingh Oemrawsingh gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, meldt u dat dan. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer u hem ziet contact op met de politie. Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-345 9 876. Spreekt u liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen, dan kunt u bellen met nummer (+31)79-345 8 999. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen.

Signalement

Geslacht Man
Geboortedatum 25-11-1953
Lengte 1.75 meter
Haarkleur Grijs
Oogkleur Bruin
Opvallende kenmerken een klein litteken op zijn neus

Status

gezocht