Gezocht – Eigenaar sieraden gezocht

Zaaknummer: 2015013692 Plaats delict: Onbekend Bij de controle van een aantal verdachten in Den Haag, werd medio januari een aanzienlijke hoeveelheid sieraden aangetroffen. Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier Het wonininbrakenteam Zuid West onderzoekt deze vondst en heeft het vermoeden dat de sieraden van diefstal afkomstig zijn. […]

Zaaknummer: 2015013692
Plaats delict: Onbekend

Bij de controle van een aantal verdachten in Den Haag, werd medio januari een aanzienlijke hoeveelheid sieraden aangetroffen.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier

Het wonininbrakenteam Zuid West onderzoekt deze vondst en heeft het vermoeden dat de sieraden van diefstal afkomstig zijn.
Tot op heden is de rechtmatige eigenaar echter onbekend. Omdat de verdachten waarbij de sieraden werden aangetroffen landelijk opereren, is niet uitgesloten dat de sieraden buiten Den Haag zijn weggenomen.

Vragen

Herkent u de sieraden als uw eigendom of weet u van wie deze zijn? Heeft u op een andere manier informatie over de herkomst van de sieraden? Neem dan contact op met het Woninginbrakenteam Zuid-West van de politie in Den Haag via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Afbeeldingen