Gezocht – Dode vrouw Erasmuspark

Op dinsdagavond 13 juni rond 20.30 uur wordt in het water bij het Erasmuspark, het dode lichaam gevonden van de 32 -jarige Jessica M’Nasri. Zij is dan sinds enkele dagen als vermist opgegeven door haar familie.

Omschrijving

Jessica is een Belgische vrouw uit het Franstalige gebied en aldus Frans sprekend.  Zij is op donderdag 8 juni liftend naar Amsterdam gekomen om die avond het concert bij te wonen van de Amerikaanse band Battle Trance in het Bimhuis, gevestigd aan de Piet Heinkade.

Na dat concert wordt haar telefoon nog rond 22.30 uur ‘uitgepeild’ in de omgeving van het Damrak, in het centrum van Amsterdam. Vanaf 05.00 uur die nacht is haar telefoon niet meer zichtbaar via de diverse zendmasten. Jessica wordt dan op dinsdagavond 13 juni dood aangetroffen in het water en blijkt dan enkele dagen ervoor te zijn overleden.

Het onderzoeksteam wil graag in contact komen met mensen die Jessica die donderdagavond 8 juni bij het concert van Battle Trance nog hebben gezien of gesproken. Het was een klein concert met slechts zo’n 30 bezoekers. Daarvan hadden sommige mensen via het internet hun kaartje gekocht, maar enkelen ook niet. De recherche wil met iedereen spreken die daar die avond is geweest en die nog geen contact met de politie heeft gehad.

Daarnaast wil het rechercheteam graag in contact komen met mensen die Jessica die avond van donderdag 8 juni mogelijk nog hebben gezien in de omgeving van het Damrak of later in de omgeving van het Erasmuspark. Op dit moment wordt er niet direct uitgegaan van een misdrijf, maar dat scenario is nog niet geheel uitgesloten.

Jessica had diverse tatoeages en een neuspiercing.

Iedereen die informatie heeft wordt dringend verzocht contact op te nemen met de Opsporingstiplijn 0800-6070. Tippen kan ook anoniem via 0800-7000 of via het onderstaande tipformulier. 

Zaaknummer

2017123739

Datum delict

13th June, 2017

Signalement

Status

gezocht