Gewond bij eenzijdige aanrijding

Oudeschoot – De politie heeft zaterdagmiddag rond 17.00 op de Rijksweg A32 een eenzijdige aanrijding afgehandeld. Daarbij raakten een 21-jarige vrouw en een 21 –jarige man, beide inwoners van Wolvega, gewond. De betrokkenen zaten met nog een 21 en 18-jarige inwoner van Wolvega in een auto die bestuurd werd door de 21-jarige vrouw. Zij raakte […]

Oudeschoot – De politie heeft zaterdagmiddag rond 17.00 op de Rijksweg A32 een eenzijdige aanrijding afgehandeld. Daarbij raakten een 21-jarige vrouw en een 21 –jarige man, beide inwoners van Wolvega, gewond.

De betrokkenen zaten met nog een 21 en 18-jarige inwoner van Wolvega in een auto die bestuurd werd door de 21-jarige vrouw. Zij raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt waarna zij tegen de linker en rechter vangrail botste waarna de auto tot stilstand kwam. De beide slachtoffers zijn met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere twee inzittenden kwamen met de schrik vrij. Het verkeer ondervond lange tijd hinder op A32.